fbpx Abilia tecknar nytt avtal med Arbeids- og velferdsforvaltningen (NAV) – avtalet reglerar försäljning av kognitiva hjälpmedel på den Norska marknaden de kommande två åren. | Abilia Hoppa till huvudinnehåll

Abilia tecknar nytt avtal med Arbeids- og velferdsforvaltningen (NAV) – avtalet reglerar försäljning av kognitiva hjälpmedel på den Norska marknaden de kommande två åren.

Abilia får fortsatt tilliten til å levere kogntive hjelpemidler i Norge. Avtalen mellom Abilia og NAV trer i kraft den 1. mars 2019 og gjelder de neste to årene, avtalen kan forlenges med et år om myndighetene velger det. Utfallet av anbudet kan påklages innen 14 dager fra offentliggjøring av beslutningen.

Abilia har i mange år arbeidet med å utvikle hjelpemidler som gir mennesker mulighet til å øke selvstendighet, bli delaktig og leve et rikere liv.”Våre løsningerer er utviklet i samarbeid med brukere, brukereksperter og forskere, og vi har stort fokus på å sikre klinisk effekt og høy kvalitet. Vi er glade for at NAV har verdsatt vår høye kvalitet og rangert oss som ledende innen de fleste av avtalens områder sier Tove Christiansson, VD I Abilia.

Vi ser at våre hjelpemidler støtter personer i å håndtere egen hverdag og komme i arbeid, og at skoler, boenheter og andre virksomheter kan videreutvikles gjennom å innføre kognitive hjelpemidler. På grunn av avtalen med NAV, sikrer vi at vi kan fortsette vårt viktige arbeid med å gjøre mennesker delaktive sier Sigmund Lundby, Salgssjef i Norge

 

For mer informasjon, kontakt:

Sigmund Lundby, Salgssjef Norge

Telefon: tel:+47 90 18 00 51

e-post: sigmund.lundby@abilia.no

 

Tove Christiansson, Daglig leder / Konsernsjef

Telefon: +46 8 594 694 00

e-post: tove.christinasson@abilia.se

 

Om Abilia:

Abilia gir personer med spesielle behov muligheten til et mer selvstendig liv og til å ta kontroll over sin egen hverdag.På bakgrunn av mer enn 40 års erfaring og ut fra forskningsresultater vet vi at våre hjelpemidler hjelper mennesker med å få en bedre struktur på hverdagen, kommunisere med omgivelsene, kontrollere funksjoner i hjemmet og påkalle hjelp ved behov. Vi mener at alle mennesker skal ha samme muligheter til å delta i samfunnet på sine vilkår, og vi brenner for å skape forutsetninger for at alle kan leve et rikere liv. 

 

Abilia utvikler, produserer og selger hjelpemidler til personer med funksjonsnedsettelser innen områdene kommunikasjon, kognisjon og omgivelseskontroll/varsling. Vi har kontor i Sverige, Norge og Storbritannia og eksporterer våre produkter til ytterligere 20 land. Abilia omsetter i dag for ca 200 MSEK og eies av MedCap, en nordisk aktør sim invisterer i etablerte selskap innen Life Science med betydelig utviklingspotensiale. MedCap har vært deleier siden 2007.