Skip to main content

Rasmus Petersson - ny Head of Business Development & Marketing

 

Rasmus

Rasmus Petersson

Den 6 maj 2019 tillträdde Rasmus Petersson som Head of Business Development & Marketing på Abilia AB. Rasmus tillhör Abilias Ledningsgrupp och är stationerad på huvudkontoret i Stockholm.

 

Rasmus har under de senaste 10 åren arbetat med produktledning på Tobii. Inledningsvis som Global Product Manager på Tobii Pro, där han ansvarade över portföljen och ledde R&D Teamet. De senaste tre åren hade Rasmus rollen som Director of Product Management på Tobii Dynavox.

 

-”Jag ser fram emot att få leda Abilias affärsutveckling och få vara med att utveckla Abilias framtid och tillväxt inom samtliga affärsområden på både befintliga marknaderna med även den internationella arenan”, säger Rasmus.

 

Rasmus har lång erfarenhet av att leda och inspirera personal från olika länder och olika kulturer samt en förmåga att kombinera affärer och teknik för att skapa möjligheter och nå resultat.

 

-”Rasmus har en djup kunskap om produktutveckling, strategi och marknadsföring, och tack vare många års erfarenhet i branschen även en lång erfarenhet att arbeta med produkter som hjälper individer med funktionshinder som autism, cerebral pares och ryggmärgsskada till ett rikare och mer självständigt liv. Jag är glad att Rasmus valde att fortsätta sin karriär hos oss på Abilia och jag ser fram emot att få arbeta med honom. Jag hälsar honom varmt välkommen”, säger Tove Christiansson, VD på Abilia.