Hopp til hovedinnhold

Elin Wallenborg, Abilias nye HR-sjef

Elin Wallenborg, 39, er rekruttert som Abilias nye HR-sjef og er stasjonert i Stockholm. Elins forrige stilling var som HR-strateg hos AcadeMedia, som er Nord-Europas største utdanningskonsern med ca. 15 000 ansatte.

Elin har mange års erfaring fra selskaper i vekst. Hun har arbeidet både som HR-strateg med fokus på kompetanseøkning og som HR-ansvarlig med ansvar for alle HR-relaterte saker for ulike organisasjoner med opptil 700 medarbeidere.

”Jeg har erfaring fra selskaper som har vokst med 10 000 medarbeidere i løpet av tiden jeg var ansatt. Med erfaring fra flere oppkjøp, omorganiseringer og overtallighetsprosesser er jeg vant til å arbeide i miljøer i forandring.”

Abilias verdier er lidenskap, innovasjon og kvalitet, og vi arbeider for å gi mennesker med spesielle behov, mulighet til økt selvstendighet. Sammen med de andre i ledergruppen vil Elin fortsette det langsiktige arbeidet som et voksende marked krever. Det betyr en dypere implementering av en organisatorisk og kulturell endringsreise.

Elin vil bidra med sin erfaring under Abilias videre reise og vil sammen med dyktige medarbeidere bygge videre på selskapets sterke verdifundament, samt arbeide med å styrke og utvikle Abilias HR-prosesser.

”Jeg vil være på plass og støtte alle medarbeidere og sjefer i deres nåværende roller og med HR-relaterte spørsmål. Vi skal være en attraktiv arbeidsgiver, både for nåværende kolleger og i fremtidige rekrutteringsprosesser”, sier Elin og fortsetter; ”Det er en herlig kultur her hos Abilia, det kjente jeg straks jeg kom inn på kontoret. Folk er åpne og nysgjerrige, og jeg ser virkelig frem til å komme i gang i min nye rolle som HR-sjef her hos Abilia”.