Hopp til hovedinnhold

Nå lanserer vi Lightwriter SL50

Den 25. mars 2019 lanserer vi Lightwriter SL50, en ny tekst-til-tale-maskin for personer som har vansker med å kommunisere med egen stemme.

Naturlig kommunikasjon for alle

Med Lightwriter SL50 kan brukeren kommunisere med omgivelsene på en enkel måte. Innbygget høyttaler og dobbel skjerm gjør at man kan kommunisere naturlig med øyekontakt, kroppsspåk og gester. Det er mulig å koble mobiltelefon til Lightwriter for å kunne ringe og sende SMS.

 

 

Hva er nytt med SL50 i forhold til SL40?

  • Forbedret batteritid
  • Justerbar fargeskjerm
  • Scanning som betjening
  • Bluetoothkobling til mobiltelefon
  • Acapela talsyntese
  • Brukervennlig meny
  • Fjernstyring

Opplading av batteriet tar mellom 3-4 timer. Om Lightwriter lades på natt, så er batterier fulladet til bruk hele dagen. Den justerbare skjermen har tydelige kontraster og tilpasses etter lysforholdene, for eksempel med bakgrunnsbelysning ved bruk på kveld og natt. Tekststørrelse på skjermen justeres enkelt ved behov. En stor ordliste er forhåndsinnstallert og Lightwriters adaptive ordprediksjon gjør at brukeren raskere finner ordene.

Det følger også med tre ulike fingerguider som kan gjøre det enklere for bruker å treffe riktig tast.  Det er også mulig å bruke brytere for flytt og valg.

Ved å koble Lightwriter til mobiltelefonen, kan bruker ringe og sende SMS. Bruker kan velge mellom flere manns- og kvinnestemmer, som er av høyeste kvalitet fra Acapela Speech. Det finner også en mulighet for å spille inn egen stemme.

Den strukturerte og justerbare menyinnstillingen gjør det lett å bruke Lightwriter i hverdagen. Via en internettoppkobling kan man enkelt oppdatere programvaren til Lightwriter SL 50 via vår fjernsupport.

 

Les mer om Lightwriter SL50